För mars månad blev vår stjärna Adrian Couture månadens anställd. Grattis!!

Grattis till månadens anställd, hur känns det?

Tusen, tusen tack! Det känns såklart extremt roligt att få denna utnämningen. Det är kul att få ett kvitto dels på att man är omtyckt av konsulterna, ledningsgruppen etc… men också på att man gör ett bra jobb ut mot kunder.

Vad gör du på HandelsConsulting?

Jag sitter som Konsult på Affärsområdet Offentlig Sektor, vilket innebär att jag riktar min försäljning ut mot den offentliga sektorn. Detta passar mig utmärkt och är en bidragande faktor till att jag trivs så bra på HC. Jag sitter även som Projektledare i löpande projekt, vilket innebär att jag har yttersta ansvaret i projekt samt så ger detta mig möjlighet att lära mig extra mycket då kraven höjs ytterligare.

Vad har du lärt dig på HC?

Jag har lärt mig väldigt mycket. Framförallt har jag lärt mig att bli bekväm i professionella situationer. På HC har jag hamnat i flertalet olika möten och samtal som ställer krav på en stor social kompetens samt att snabbt sätta sig in i specifika områden i väldigt många olika branscher. Jag har dessutom lärt mig att lösa komplexa och oförutsägbara situationer/uppgifter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *