Grattis till månadens anställd, hur känns det? 

Nathalie: Det känns såklart jättekul! Kul att få bekräftelse på att arbetet man gör är bra!

Jessica: Tack så mycket, det känns superroligt! Jag började på HandelsConsulting i januari och fick ett varmt välkomnande från dag ett vilket har gjort min korta tid på HC väldigt roligt, då vill man även lägga ned tid på att göra ett bra jobb.

Vad gör du på HandelsConsulting?

Nathalie: Jag arbetar som konsult där jag sitter i affärsområdet Stockholm. Mina arbetsuppgifter är att boka in och gå på möten med olika företag i Stockholm samt sitta i projekt. Just nu är jag projektledare för projektet jag sitter i, vilket innebär att jag bland annat leder projektet framåt och har avstämningar både internt och externt under projektets gång.

Jessica: Jag sitter som konsult i affärsområdet offentlig sektor vilket innebär att jag fått träffa en rad olika intressanta beslutfattare runt om i Sverige som står inför olika utmaningar där HandelsConsulting kan bistå med färsk kompetens. Jag skulle säga att varje vecka på HC är unik, men för mig har det varit en blandning av möten, offertskrivning och presentation, samt mycket projektarbete. Det projektet jag sitter i nu är otroligt intressant och jag längtar till att få presentera för kund vad vi kommit fram till! Allt detta blandas såklart med massa andra sociala aktiviteter på kontoret vilket alltid är uppskattat!

Vad har du lärt dig på HC?

Nathalie: Jag lär mig ständigt nya saker på HC, alltifrån hur man gör marknadsanalyser och samarbetsundersökningar till vad man ska tänka på när man säljer och håller i möten. Eftersom alla projekt och företag har en sån stor variation, har jag lärt mig att tackla nya situationer och utmaningar på ett sätt som jag aldrig hade gjort annars. HC har gett mig ovärderliga erfarenheter både personligen och arbetsmässigt!

Jessica: Från dag ett har det handlat om att ta ansvar och våga kasta sig ut för att testa något nytt, som när jag ringde mitt första säljsamtal eller presenterade en offert jag skrivit. Jag har framförallt blivit mer trygg i mig själv och min egna förmåga, samt fått upp ögonen för hur mycket vi studenter faktiskt har att erbjuda olika företag och organisationer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *