Olivia har sedan vecka ett på HandelsConsulting visat framfötterna och levererat i både projekt och försäljning. Hon tar sig an alla nya utmaningar hon ställs inför med inställningen att allt går och hon vågar prova och utvecklas. Olivia påpekade tidigt att hon ville bli projektledare och den rollen fick hon redan efter några veckor på HandelsConsulting där hon än en gång visade vilken stjärna hon är tack vare en tydlig struktur, kommunikation och samarbetsförmåga. Med en handbollskarriär i allsvenskan, studier på heltid och en fantastisk utveckling på HandelsConsulting är Oliva ett självklart val för utnämningen “månadens anställd”.

Nedan finner ni en intervju med Olivia:

Grattis till månadens anställd i oktober! Hur känns det?
”Det är jättekul. Kul att få bekräftelsen på att man är inne på rätt spår.”

 

Vad gör du på HandelsConsulting?

”Just nu är jag projektledare för ett projekt med sekretess. Det är väldigt kul att vara projektledare. Som projektledare får jag chansen att tänka på mer än bara projektet i sig, så som till exempel att hålla koll på interna mål och deadlines, att få ha kontakt med kund och att leda projektgruppen framåt. Det är kul att få ha ansvar utan att det egentligen är några svåra uppgifter. Detta är mitt andra projekt men mitt första som projektledare. Utöver projektet så sitter jag i affärsområdet Public Sector, där ringer jag kunder och bokar möten, och sedan går jag på mötena. Det är alltid en liten kick när man lyckas boka ett möte med en intressant kund. ”

 

På HandelsConsulting jobbar man 10 timmar i veckan, hur planerar du din tid för att få ihop det med tanke på att du har skola, handboll och HandelsConsulting?

”Handbollen har jag gjort så länge att jag inte vet något annat. Jag är van vid att ha mycket att göra. Efter kl 16–17 varje vardag så har jag handboll och jag är van vid att planera min tid utefter det. För att planera min tid så håller jag bra koll på min mobilkalender och lägger in allt jag ska göra där. Eftersom jag har 10 timmar jag ska göra lägga på HandelsConsulting, så planerar jag in NÄR i veckan jag ska lägga de timmarna. Ibland får jag prioritera vad som är viktigast, möten med kund eller en viktig föreläsning. Jag försöker alltid att gå på föreläsningar och att planera tiden utefter dem. ”

 

Vad har du lärt dig på HC?

”Först och främst har jag lärt mig mycket om kundkontakt. Det har varit det mest lärorika, hur man ska bete sig i sådana professionella sammanhang. Jag har blivit mycket mer trygg i mig själv i jobbsammanhang sedan jag började på HandelsConsulting och därför har jag slutat vara lika rädd inför mitt första jobb. Jag har fått mjukstarta på HandelsConsulting och har även lärt mig att ta fram intervjuunderlag inför marknadsundersökningar och att ringa kalla samtal. ”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *