Branschvinnare i Sverige 2023

Är du vår nya kollega?

Du behöver inte vänta till din examen för att börja bygga din karriär eller arbeta inom det du studerar. Vi erbjuder den perfekta arbetsplatsen för dig som vill jobba i en skarp yrkesmiljö tillsammans med andra drivna studenter på Handelshögskolan i Göteborg. Oavsett om du läser ditt första år eller är masterstudent, så kommer du kunna utvecklas tillsammans med oss på HandelsConsulting.

Vad innebär arbetet på HandelsConsulting?

Vi ämnar att bistå Sveriges näringsliv med Handelshögskolans kompetens, och detta gör vi genom att erbjuda projektbaserade konsulttjänster. Våra tjänster berör alla Handelshögskolans undervisningsområden vilket gör att du, oavsett vad du läser, kan bidra med din kompetens till våra kunder.

Vidare får du som student på Handelshögskolan i Göteborg möjlighet att starta din karriär som konsult, och en bättre inblick i både näringslivet samt management consulting. Hos oss får du utvecklas inom försäljning, men huvudsakligen arbeta i olika projekt åt våra kunder tillsammans med andra drivna studenter. HandelsConsulting erbjuder en plattform för såväl professionell som personlig utveckling, och en värdefull arbetslivserfarenhet.

Du får även ta del av interna och externa utbildningar med våra eminenta samarbetspartners inom management consulting. Sist men inte minst får du vara en del av ett härligt gäng studentkonsulter som genomför många roliga sociala aktiviteter tillsammans.

Känner du att våra värdeord; utveckling, driv, nytänk, professionalism och gemenskap tilltalar dig? Läser du på Handelshögskolan och vill ha ett försprång ut i arbetslivet, knyta värdefulla kontakter samt sätta en extra guldkant på din studietid? Då är HandelsConsulting helt rätt företag för dig. Ansök idag för att bli en del av teamet!

Våra värdeord

Utveckling

Driv

Nytänk

Professionalism

Gemenskap

Vårt erbjudande till dig som student​

Värdefull arbetslivserfarenhet inom försäljning och projektarbete

Bli en del av gemenskapen och få vänner för livet

Få en bättre inblick i näringslivet

Få en inblick i management consulting

Applicera dina teoretiska kunskaper i praktiken

Casekvällar med samarbetspartners, såsom PWC och Deloitte

Alumner

Våra alumner arbetar idag på världsledande företag med spännande uppdrag inom ekonomi, management och försäljning.

Sandra Hernvall McKinsey & Co Associate Partner

Sandra Hernvall

Associate Partner, McKinsey & Co

Citat citat

Sanna Dahlgren BCG Partner

Sanna Dahlgren

Partner, BCG

”HandelsConsulting väckte mitt intresse för management consulting, och gav mig en kickstart i jobbet på Boston Consulting Group.”

Gustaf Sahlén

Partner, EY

”Jag fick avgörande kontakter med min första arbetsgivare och fick även en mycket god förståelse för hur det praktiskt fungerar att driva ett företag.”

Gustaf Sahlen EY Partner
Miriel Sissonen EY Management Consultant

Miriel Sissonen

Management Consultant, EY

”Under min tid på HandelsConsulting fick jag möjligheten att komma i kontakt med intressanta företag, knyta nya kontakter och lära mig vad det innebär att vara konsult i praktiken. Att ha jobbat i olika projekt med härliga kollegor är en värdefull erfarenhet som förberett mig väl inför min nuvarande roll som managementkonsult på EY.”

Sobhan Bromandi Salesforce Senior Accountant Executive

Sobhan Bromandi

Senior Accountant Executive, Salesforce

”Jag fick lära mig att vara orädd, hantera och ta ansvar inför svåra och utmanande situationer. Det gav mig en enorm fördel när jag kom ut i arbetslivet.”

Viktor Stensson Bokio Grundare och VD

Victor Stensson

VD och grundare, Bokio

”HandelsConsulting har gett mig ett otroligt brett kontaktnät med smarta personer som jag fortfarande frekvent har kontakt med för att bollar ideer eller få experthjälp kring de frågeställningar som dyker upp i livet.”

Lisa Åsehäll Syversen

Managing Director, Meltwater

Lisa Åsehäll Syversen sökte till HandelsConsulting under sin andra termin på Logistikprogrammet på Handelshögskolan i Göteborg. Efter sin examen och två år på HandelsConsulting gick hon vidare och började jobba på Meltwater. Där antog hon senare rollen som Managing Director. Hör Lisa berätta mer i filmen.

Vår historia

Skicka in din ansökan

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss på HandelsConsulting och hur vi kan hjälpa ditt företag? Tveka inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst möte.

Evelina Spaanheden

Evelina Spaanheden, VD

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad med våra senaste nyheter och ta del av värdefulla insikter.