Är du vår nya kollega?

Du behöver inte vänta tre år för att börja bygga karriär eller arbeta inom det du läser. Vi erbjuder den perfekta arbetsplatsen för dig som vill jobba i en skarp yrkesmiljö tillsammans med 50 andra drivna studenter på Handelshögskolan . Oavsett om du läser ditt första år eller är masterstudent, så kommer du kunna utvecklas på HandelsConsulting. Tack vare att våra projekt berör alla Handelshögskolans undervisningsområden kan du, oavsett vad du läser, bidra med kompetens inom alla våra projekt. Du får även ta del av utbildningar av framstående personer inom näringslivet och vara en del av ett härligt gäng studentkonsulter som genomför många roliga sociala aktiviteter tillsammans. Vill du ha ett försprång ut till arbetslivet, knyta värdefulla kontakter och sätta extra guldkant på din studietid är HandelsConsulting helt rätt företag för dig.

Som vår nya konsult jobbar du 10 timmar i veckan i ett av våra fem affärsområden; Stockholm, små bolag, stora bolag, key accounts och offentlig sektor. Du kommer få sköta försäljning mot nya kunder samt jobba inom projekt. Projekten varierar stort och tillsättning sker genom kompetens och intresse. Marknadsanalyser, market entries, employer branding, hållbarhetsundersökningar, juridiska kartläggningar och riskhanteringar är exempel på projekt vi gör för våra kunder.

Om HandelsConsulting

Alumner

Pusha gränserna

Adam Gräsberg

Senior Management Consultant, Capgemini Consulting

Att jobba vid sidan av studierna i en inspirerande, utmanande och rolig miljö har definitivt sporrat mig att höja ambitionsnivån ytterligare i min karriär.

Att vara orädd och ta ansvar

Sobhan Bromandi

Account Executive, Salesforce

Jag fick lära mig att vara orädd, hantera och ta ansvar inför svåra och utmanande situationer. Det gav mig en enorm fördel när jag kom ut i arbetslivet.

Lösningsfokus och nya perspektiv

Sanna Dahlgren

Project Leader, Boston Consulting Group

HandelsConsulting väckte dels mitt intresse för management consulting, men gav mig också en kickstart i jobbet på Boston Consulting Group.

Projekt, försäljning och ledarskap

Joel Brodde

Head of Retail Sales, Lantmännen

Vid anställningsintervjuer har jag lätt kunnat referera till intressanta HC-projekt och HC har även gett mig väldigt många inspirerande kontakter och vänner.

HandelsConsulting Alumn

Ansök